Pest megyei döntő Cinkotán - az Auchan ajándékaiért
2014-ben a Csömöri LTKE cinkotai telephelyének versenyzői mutattak be zenés karusszelt a csömöri Achan Áruház előtti füves területen, idén a csömöri, Sport utcai csapat tart 14 óra 30 perces kezdettel nagy négyszöges bemutatót. A karusszelt követően Marosi Nikolett egyéni bemutatót lovagol, majd a bátrabb vásárlók felülhetnek a karusszelt bemutató, kézen vezetett lovakra.

Az Auchan az október 4-én Cinkotán rajtengedély vizsgával, valamint MPKSZ regionális minősítő versennyel kombináltan megrendezésre kerülő megyei döntőt ajándékcsomagokkal és tortákkal támogatja. A döntőn Berényi Miklós elnökségével Kiss István, Illyés Csaba és Vígh Marianna fog bírálni. A legmagasabb feladat a Szent György Díj lesz, amelyben 2014-ben Rutkai Krisztina egyedüli indulóként vihette haza az Auchan különdíját. Az "A" és az "L" kategória feladatai igazodni fognak az október végén sorra kerülő pátyi U25-Talentum utánpótlás OB programjaihoz. A verseny kiírása szeptember első napjaiban fog megjelenni.