Magyar versenyzők a Wiener-Neudorfban

A magyar versenyzők 3 első helyezéssel (Németh Réka-Steel Fire Archibald, Radnai Barbara-Retorik, Serester Ágnes-Edinho), 6 második helyezéssel, - midhárom lovas duplázott a második helyen: (Bodnár Robin Kadosa-His Royality, Dr. Fonyódy Ildikó-Farbentanz, Kökényesy Anna Zsófia-Layout), és 8 harmadik helyezéssel (Bodnár Robin Kadosa-His Royality, Dallos Zsófia-Oxford, Dr. Fonyódy Ildikó-Farbentanz 2-szer, Kerekes Ágnes-Navalnik, Kovács Zsuzsa-Diamond, Németh Réka Steel Fire Archibald, Serester Ágnes -Edinho) fejezték be a versenyt.

A többi lovasunk is tisztességgel helyt állt, és vette fel a versenyt az erős mezőnnyel: Balogh Lili-Druppy, Dallos Zsófia-Riverstar, Decsi Enikő-Libertine, Kardos Adrienn-Celine, Kerekes Ágnes-Say it Right, Pörzse Virág-Westwood.

A következő forduló Balatonvilágoson augusztus 2-4. között kerül megrendezésre a Pulai Lovas Kupa keretein belül, amire már most nagyon nagy az érdeklődés.

Részletes eredmények: www.horse-events.at

Lejegyezte: Dallos Zsófia